Technical support engeneer - Karen Pullen Coaching
16725
post-template-default,single,single-post,postid-16725,single-format-quote,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Technical support engeneer

Karen heeft mij uit een diep dal gehaald. Ze heeft mij laten inzien dat er, ook als je 55 plus bent, mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien. Je hoeft niet vast te zitten in een functie die niet meer past.

— Technical support engeneer

Karen heeft mij uit een diep dal gehaald. Ze heeft mij laten inzien dat er, ook als je 55 plus bent, mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien. Je hoeft niet vast te zitten in een functie die niet meer past.