HR manager, Finance - Karen Pullen Coaching
16724
post-template-default,single,single-post,postid-16724,single-format-quote,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

HR manager, Finance

Regelmatig stuur ik een medewerker door naar Karen voor een kort coach traject, dan weet ik zeker dat ze daarna vitaal en krachtig terug komen op het werk. Zij zorgt ervoor dat mensen zelf in beweging komen en niet blijven afwachten. Dit helpt ons als organisatie.

— HR manager, Finance

Regelmatig stuur ik een medewerker door naar Karen voor een kort coach traject, dan weet ik zeker dat ze daarna vitaal en krachtig terug komen op het werk. Zij zorgt ervoor dat mensen zelf in beweging komen en niet blijven afwachten. Dit helpt ons als organisatie.