Werkwijze - Karen Pullen Coaching
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Werkwijze

Verschillende methodieken

Ieder traject is uniek. Ieder mens is namelijk uniek. Ik werk daarom met verschillende methodes. Aan de hand van een intakegesprek stellen we het doel vast. Voor mij is coaching maatwerk en ik inspireer mensen graag om eigen keuzes te maken in hun leven. Ik begrijp goed dat het soms spannend en lastig kan zijn, maar ik ondersteun je graag om te leven op een manier die kloppend is voor jou. Het leven is niet altijd gemakkelijk, je kunt het wel een stuk gemakkelijker maken!

Duidelijke focus

In slechts een paar coachgesprekken ben je vaak al een stap verder en heb je een duidelijke focus. Je weet weer wie je bent, wat je kunt, wat je voelt, wat je wilt.

Een aantal kleine aanpassingen kunnen je al minder stress geven in je leven. Eerst brengen we samen je huidige situatie helder in kaart. Daarna gaan we onderzoeken wat je behoeften en wensen voor de toekomst zijn en vervolgens wat jij nog nodig hebt om dat te bereiken. Ik houd ervan om met iemand de diepte in te gaan, als dat nodig is. Tegelijkertijd gaan we actief aan de slag met praktische opdrachten. Ik werk oplossingsgericht, positief en met veel gevoel.

Je kunt kiezen voor een lang of kort traject. De individuele gesprekken kunnen overdag of ’s avonds plaatsvinden. Kortom, hoe en wanneer jij het wilt.

(tafel)opstellingen

Ik maak tijdens een coachgesprek regelmatig gebruik van (tafel)opstellingen, een fijne methodiek die bepaalde patronen helder maakt. Door een opstelling kun je namelijk nog beter waarnemen en op afstand kijken naar jouw probleem of situatie.

Wandelcoaching

Wil je je vitaliteit extra verhogen? Dat kan! We kunnen de gesprekken ook wandelend doen. Vanuit mijn praktijk lopen we zo de Soesterduinen in. De natuur geeft vaak extra rust en ruimte om je hoofd leeg te maken.