Over mij - Karen Pullen Coaching
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Over mij

Achtergrond

Ik ben opgeleid als gedragswetenschapper (Arbeid&Organisatie) aan de Universiteit in Utrecht, faculteit Sociale Gedragswetenschappen. Omdat ik mij graag persoonlijk ontwikkel, heb ik na de Universiteit nog allerlei verschillende, erkende coachopleidingen gevolgd. Al mijn opleidingen zijn gericht op het voorkomen en begeleiden bij een burnout en juist het vergroten van je eigen kracht, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en (werk)geluk.

Ik bezit verder een master diploma HRM, een post HBO opleiding Systemisch Coachen (Bert Hellinger instituut) en een Energetische coach opleiding. Ik heb een STIR en NOLOC erkenning. In mijn trajecten zet ik bovendien ook graag mijn ervaring en sterke intuïtie in.

WERK

Ik coach in mijn praktijk veel particulieren maar inmiddels werk ik ook al jaren voor allerlei verschillende bedrijven als hun vaste coach en heb veel ervaring met (overspannen) mensen weer sterk aan het werk krijgen.

Ik coach vaak mensen die moe zijn omdat ze zichzelf niet goed genoeg vinden, onzeker zijn, ze niet op een werkelijk passende functie zitten en/of hun leven verkeerd inrichten. Ik geloof zelf dat je veel disbalans kunt voorkomen door uit te zoeken wat nou wel echt goed voor jou is. Ook werkgevers zijn hierbij gebaat. Naar mijn idee is dat zelfs de voorwaarde voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Mensen die zelfvertrouwen hebben en doen wat bij hen past, leveren betere prestaties en zijn minder vaak ziek.

Mijn eigen drijfveer is om mensen te laten ontdekken waar het hen nu werkelijk zelf om gaat in hun leven en hen dan vervolgens te helpen om de stap te zetten naar hun eigen identiteit. Zodat ze kunnen leven op een manier die echt bij hen past!