Journalist - Karen Pullen Coaching
16818
post-template-default,single,single-post,postid-16818,single-format-quote,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Journalist

Ik vind mijn vak geweldig, maar ik werd gek van dat freelance werken met onregelmatige tijden en ik was altijd bang dat ik niet genoeg inkomsten had. Ik voel na het traject met Karen meer persoonlijk leiderschap en meer veerkracht.

— Journalist

Ik vind mijn vak geweldig, maar ik werd gek van dat freelance werken met onregelmatige tijden en ik was altijd bang dat ik niet genoeg inkomsten had. Ik voel na het traject met Karen meer persoonlijk leiderschap en meer veerkracht.