Manager, ziekenhuis - Karen Pullen Coaching
16834
post-template-default,single,single-post,postid-16834,single-format-quote,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
 

Manager, ziekenhuis

Karen huur ik regelmatig in omdat ze feilloos aansluit bij mijn behoeften als manager. Ze vraagt scherp door, werkt prettig samen, maar houdt zich aan haar privacy. Ze zorgt gewoon dat de coaching past bij de organisatie en zowel fijn is voor de werknemer als de werkgever.

— Manager, ziekenhuis

Karen huur ik regelmatig in omdat ze feilloos aansluit bij mijn behoeften als manager. Ze vraagt scherp door, houdt zich aan haar privacy en zorgt dat coaching past bij de organisatie.